12/13/2012

Lenni

Advent minden napján hozok egy idézetet, kis gyakorlati útmutatót, ami segít jobbá tenni a környezetet amiben élünk, és segít abban is, hogy a vasárnapi istentisztelet (mise) és a hétköznapjaink között ne szakadék tátongjon, hanem meg tudjuk élni azt, amit a templomban hallottunk és megértettünk az igehirdetésből. És  hogy ne csak lelkiekben növekedjünk, hanem  ügyesedjünk is :-), minden nap mutatok Nektek egy-egy  könnyen elkészíthető apróságot, hogy Karácsonyra saját készítésű díszekkel szépüljön a lakásunk, munkahelyünk ( környezetünk).

Legyünk ajándék a másik számára 

Függőleges parafadugó tábla...semmi nem kell hozzá, csak parafadugó és egy ragasztópisztoly :-)

3 megjegyzés:

  1. Szeretnék ajándék lenni... szeretném, ha nem azért kellene gyomorgörccsel élni ezeket az utolsó adventi napokat, mert még nincs meg mindenkinek (mindenkinek!?... szinte senkinek!) az ajándék... szeretném, ha a Karácsony arról szólna, amit jelent... olyan jó lenne nem csak vágyni erre...!
    Kicsit padlós vagyok ma reggel... bocs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, egyrészt én sem vettem még semmit meg, másrészt nem értek egyet ezzel a nagy ajándékozással. Jó lenne, ha a Karácsony a találkozásról szólna, találkozni szeretnék Istennel és emberekkel (barátokkal családdal...).

      Törlés
  2. Ez zseniális ötlet,köszönöm!!!!!Van egy csomó parafadugóm.
    "Legyünk ajándék a másik számára ."---köszönöm!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!