5/29/2014

Az élet fonala

A szakdolgozatom témája: a kemoterápián átesetteknek kötünk és horgolunk természetes anyagból világos sapkákat, amiket a Péterfy Sándor Kórházba viszünk be. Aki szeretne ebben a jótékonykodásban részt venni, sapkát kötni, kérem jelezze kommentben, vagy írjon nekem üzenetet. Van csoportunk, csak ismerősöket tudok oda felvetetni, ha szeretnél csatlakozni, kérlek jelölj ismerősnek. Ha csak kötni/horgolni szeretnél, a kész sapkákat leadhatod a Barkában is és a Gombolydában is.
A Kemó sapka közös kötés csoporttagjainak csoportot szervezünk Az élet fonala címmel, ami lehetőséget nyújt beszélgetésre, közösségépítésre, a belső lehetőségek kibontására.
A csoport felépítése: 10 óra, 5 nap, hetente egy alkalommal 2*45 perc
Időtartam: 2014. nyara
június 16., június 23., június 30.
július 7., július 14.
Időpont: 18.00-19.30
A csoport helyszíne: A Fasori Református Gyülekezet Dobos Károly terme,
1071 Budapest Városligeti fasor 7. (Lövölde térhez közel)
Részvételi díj: nincs, aktív részvételt kérünk a csoporttagoktól
Minden kérdésre szívesen válaszolok:-)
https://www.facebook.com/groups/287631358071958/

2 megjegyzés:

  1. ha tényleg ez a szakdolgozatod, kérlek, írd be - ha érdekes -, hogy van, aki szívesen köt, de csak horgolni tud sapkát, azt se fényesen), és 2-3 sapka után úgy érzi kifújt, de azt is, hogy nem tud hétfő esténként oda-vissza utazni 60 km-ről, de élő videókapcsolattal kísérletezne, meg, hogy szerinte sokkal többen vannak, akik szeretnének többet tudni azokról, akiknek szükségük van ilyen satyira, meg arról a helyzetről, szóval úgy az egészről,
    nem tudom,
    talán a személyes érintettség elérése a lényeg, de azt hiszem az nem csak az, hogy nekem is sapkát kell használnom :(
    bocs csak hangosan morfondírozok, de remélem a akarást látod benne
    csak picit frusztrál, hogy szeretnék jót tenni, de nem tudok
    vagy valami ilyesmi

    VálaszTörlés
  2. Kati néni, a videókapcsolat technikai okokból megoldhatatlan :-( A 2-3 sapka is nagyon-nagyon jól jön. Nem a mennyiség a lényeg, hanem az, hogy szeretettel készítjük!
    Sajnálom, hogy Te is személyesen érintett vagy, tegnap a közös kötésen találkoztam Márti nénivel, aki már gyógyult :-) Nekünk pedig, akiknek van Gyógyítónk, még inkább van okunk a hálaadásra!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!